HÅRFJERNING MED LASER

I November tilbyr vi -50 % på laser for alle nye kunder og -50% på nytt område for eksisterende kunder!  

HVORDAN FUNGERER HÅRFJERNING MED LASER?

Hårfjerning med laser er den mest effektive behandlingen

for permanent hårreduksjon.Her på avea klinikken bruker vi

Alexandrite GentleProLase-U, som er markedets mest effektive laser.
Ved hårfjerning med laser ødlegges aktiviteten i hårsekken og stopper fremtidig vekst. Håret leder laserenergien ned i hårroten og ødelegger den. Hår som er lyse eller helt hvite vil laseren ikke klare å ta da det er pigmenteringen i håret som leder laserenergien ned i hårroten.
På grunn av at håret er i ulike vekstfaser må en ha flere behandlinger på et område for å bli kvitt alt håret. Håret har lettere for å ta imot energien fra laseren tidlig i vekstfasen og vil ikke være like motagelig i slutten av vekstfasen. Derfor må man gå minimum en vekstfase i mellom hver behandling, ca. 6-8 uker.

Vi ser ofte at det ligger flere hår i en hårsekk og dette er også avgjørende for hvor mange behandlinger man må ha. Alt mellom 6-10 behandlinger er normalt. Det er også variasjon på hvor mange behandlinger de forskjellige områdene på kroppen trenger og på noen har man bedre effekt enn hos andre.

HVA MÅ MAN TENKE PÅ FØR OG ETTER EN LASER BEHANDLING?

Når man behandler med laser må man ikke eksponeres for sol eller være brun av sol/selvbruning. Unngå sol på området som behandles i minimum 3 uker før behandling og 2 uker etter behandling.
Vinteren er en god tid å ta laser på, da de fleste av oss har fått en blekere hud og vi eksponerer oss ikke like mye for sol som på sommeren. 

Man må heller ikke vokse seg eller nappe hårene mens man behandler seg med laser og det må gå minimum 4 uker etter en voksbehandling før laserbehandlingen. Barbering kan du gjøre hele tiden og vi ønsker at du barberer deg dagen før behandlingen. Første gang kan man gjerne spare ett lite område slik at vi kan se skikkelig hvordan håret ser ut før vi behandler.

Vi har en lojalitets program på laser hårfjerning. Spør oss gjerne! 

Vi behandler ikke gravide eller ammende med laser.