top of page

MÅNEDENS ANBEFALING

På årets siste påskedag ønsker vi velkommen til april måned, og håper dere alle har hatt en fin høytid og muligheten til å slappe av og hente energi før vi tar fatt på en ny måned

Månedsmail april (2).png

Vi har som alltid gode tilbud og anbefalinger vi ønsker å dele med dere ved månedsskifte. 

I april måned ønsker vi å ha fokus på behandlinger og produkter for nedre del av ansiktet. I den forbindelse har vi

 

-15% rabatt på ulike behandlinger for nedre del av ansiktet

4.png

BEHANDLINGER FOR NEDRE DEL ANSIKT

Restylane

En hyaluronsyrefiller som er spesielt effektivt for å
gjenskape volum og forsterke ansiktets form og kontur.

Laserbehandling
Vi tilbyr en rekke ulike laserbehandlinger for ansiktet som blant annet kan redusere synligheten av sprengte blodkar, pigmentflekker, hår og arr samt generell hudoppstamning av både ansikt og hals.

Ultracol 200

En PDO Powder Filler for kollagenstimulering og volumforsterkning, forbedrer elastisitet og fasthet i huden.

 

Dermapen

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men med liten nede tid og ingen risiko for pigmentering. 

 

Dermapen kan benyttes for/mot: Oppstramming av hud, hudforbedring, pigmenteringer, akne arr, fine linjer og rynker, også rundt øyne og munn, store porer, strekkmerker, ny glød i huden, brannskade 

Mesoterapi

Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre i huden med mikroinjeksjoner, er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.

Mesotarapi kan benyttes for/mot: hudstruktur/hudforbedring, hudoppstramming, revitalisering, fine linjer og rynker, dehydrert hud, beskyttende, tynn hud, slapp hud, arr og strekkmerker, hårtap

 

 

 

Andre behandlinger:

Vi tilbyr også behandlinger som reduserer muskelaktivitet- og mimikkbruk rundt øynene. Grunnet retningslinjer for markedsføring har vi ikke lov til å nevne reseptbelagte produkter ved navn. Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail for mer informasjon om denne behandlingen. 

T:  +47 518 00 100  |  E: post@avea.no

Du må være over 18 år, ikke gravid eller ammende for å motta behandling hos oss. Du vil alltid bli grundig informert om mulige bivirkninger i forkant av behandlingen. 

Månedsmail april.png

SOL & VARME

April bringer også med seg varmere og sterkere solstråler. Vi minner dere om viktigheten av å beskytte huden selv på dager hvor solen ikke virker særlig intens.

 

For en enkel integrering av solbeskyttelse i din daglige hudpleierutine, tilbyr vi et bredt utvalg av kosmetiske produkter med solfaktor. Vi har for eksempel solkremer med farge og lett dekkevne og ulike pudder med lett farge og glød samt en rekke andre kosmetiske produkter med solfaktor. Besøk oss gjerne, eller bestill gratis konsultasjon for veiledning og for å prøve ut testere og finne ut hva som passer best for deg.

GRATIS KONSULTASJON

Vi tilbyr gratis konsultasjoner for å hjelpe deg med å finne de riktige behandlingene eller produktene for din hud. Bestill din konsultasjon i vår online bestillingsportal eller ta kontakt med oss direkte.

Legg til en overskrift (3).png

LOYALITETSKORT & GAVEKORT

Ikke glem våre lojalitetskort som gir deg økende rabatter på fremtidige behandlinger. Vi selger også gavekort som kan brukes til å betale for både produkter og behandlinger - en perfekt gave til noen du er glad i. Spør oss gjerne om dette neste gang du besøker oss.

5.jpg
bottom of page