top of page

JUNI 2023

Juni er kommet og vi har lengtet etter de lyse fine sommermånedene.

Nå i juni ønsker vi å introdusere en ny behandling!

tai-xuong.png

ULTRACOL 200

Ultracol 200 er en ny og spennende kollagen stimulerende behandling som vi har gleden av å kunne introdusere til våre kunder.

Vi starer derfor opp med - 15 % på Ultracool behandling i juni måned!

 

Dette er en infjeksjonsbehandling som gir god kollagenstimulering, hudoppstramning og forbedrer hudens kvalitet. Dette blir gjort på en sikker måte, med liten nedetid og er basert på PDO teknologi.  

 

For mer info om denne behandlingen ta kontakt med oss på mail, telefon eller kom innom.

BROWSCULPT-TREATMENT-HEADER-1.jpg

BROWLAMINATION & VIPPELØFT

I tillegg til dette, er det flere som skal på ferie snart og ønsker derfor å fikse bryn og vipper.

Vi har også - 15 % på browlamination og vippeløft i hele juni!

ONLINE SHOPPING

Vi har også gleden av å fortelle at nå kan dere kjøpe Zo SkinHealth produktene deres på nett! På nettsiden vår www.avea.no, finner dere nå en egen online shopping knapp. Klikker dere på denne, fører den dere videre til Hudhelse, som er vår leverandør av Zo SkinHelath. Da blir varere plukket og levert direkte fra leverandør i Oslo, men dere handler likevel fra oss.

 

 

Som selgere av aktive ingredienser, som dere finner i flere av Zo produktene, oppfordrer vi alle våre kunder til å sette opp en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre behandlere før dere bestiller nye produkter. Dette er for deres egen trygghet og for at huden deres skal få riktig og god behandling.

Vår kompetanse, deres trygghet.

FREMTIDIG MARKEDSFØRING

Mange av dere har gjerne allerede fått med dere de nye restriksjonene i forhold til markedsføring i denne bransjen. Vi er glade for at det blir gjort en opprydding og at personer under aldersgrense ikke skal eksponeres for noe de ikke er gammel nok til.

 

Dette er ikke en bransje hvor vi ønsker å øke kroppspress, eller romantisere endring av utseende. Her på avea klinikken har vi en streng policy når det gjelder aldersgrense, hvilke behandlinger vi sier “ja” til å gjøre for våre kunder og vårt største ønske er å hjelpe våre kunder med hudforbedring og kjenne seg selv igjen når de ser seg i speilet.

 

Når det er sakt, ønsker vi også å kunne hjelpe alle med deres hudutfordringer. Slik at de som har behov for det, får hjelp av faglærte og erfarne personer som brenner for sunn og god hudhelse. Vi er først og fremst utdannet innen helse. Dette gjelder også sunn hudhelse. Vår klinikk består av en kunnskapsrik stab med lege, kosmetiske sykepleiere og medisinsk hudterapeut (dermapeut).

 

For å unngå markedsføring som fører yngre til å kjenne et press på å måtte ha “finere” hud, uten akne/aknearr, blir denne type markedsføring fjernet fra alle våre some kanaler.

 

Vi kan ikke lenger legge ut noen former for før og etter bilder. Vi har mange som spør om vi kan legge ut slike bilder, men dette er ikke lenger lov.

 

All reklame om injeksjonsbehandling blir også “i mildere grad” reklamert for fremover. Vi kommer ikke til å legge ut hvordan behandlinger fungerer eller nødvendigvis effekt. Vi kommer til å vise til en variasjon av behandlinger hvor dere selv kan ta kontakt om dere lurer på hvordan disse behandlingene fungerer og hva de fungerer mot/for.

 

Vi tilbyr alle kunder en uforpliktende konsultasjon om dere ønsker å kartlegge hva som passer for dere i et hav med behandlinger. Vi har behandlinger som passer til enhver.

LOJALITETS KORT

Her på avea klinikken tilbyr vi lojalitetskort til våre kunder. Husk å spørre om et kort når du er innom for behandling.

 

I og med at reklame/markedsføring blir endret, gjelder også dette hvordan vi kan publisere tilbud/kampanjer. Avea klinikken har alltid hatt kunnskap og kvalitet i fokus og vil fortsette med dette. Våre kunder vil alltid få goder som tilpasses dem ved besøk i klinikken.

 

Kunder som kommer til oss fast, og sender kunder vår vei takkes.

bottom of page