top of page

MARS 2023

Nå er det lysere dager, og huden trenger en vårpuss. 

Vi har derfor -20 % på valgfri peel! 

 

I tillegg til dette har vi en kampanje på Restylane skinbooster hvor du får Skin Booster + tilpasset peeling til 2500 kr (du sparer 2000 kr)

hudkampanje avea

20 % PÅ VALGFRI PEEL

Medisinsk peeling er kosmetiske behandlinger som benytter ulike syrer

til å revitalisere huden og motvirker aldersforandringer som rynker, porer og overfladiske pigmenterings skader. Peeling betyr eksfoliering av huden, og medisinsk peeling innebærer applikasjoner av kjemisk oppløsning for en overfladisk eksfoliering av det ytterste hudlaget.

Enhver peeling behandling vil tilpasses til deg og din hud. Når du gjennomfører behandlinger med medisinsk peeling er det spesielt viktig at du bruker solbeskyttelse den første uken etter behandling.

Hva behandles med medisinsk peeling?

 

Ujevn hudoverflate

Solskader

Melasma

Fine linjer

Store porer

Ulike aldringstegn

Akne

Livløs hud

 

Medisinske peelinger utføres ikke på gravide eller ammende.

Bilde 02.03.2023 klokken 15.15.jpg

RESTYLANE SKINBOOSTERS

Restylane Skinboosters er et helt nytt konsept som tar hånd om huden din ved å skape dyp gjenfukting av huden innenfra. Dette betyr at du får gjenopprettet fuktbalansen i huden, hvilket gir en langvarig bedring av hudens struktur.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldres, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Nå har du muligheten til å gjenskape og beholde hudens naturlige fuktbalanse, ettersom den stabiliserte HA i Restylane Skinboosters virker i flere måneder.

 

Hva er Restylane Skinboosters? 
Består av fuktighetsbindende, tynnflytende hyaluronsyre som injiseres under huden. Forbedrer hudhelsen, fjerner rynker, akne arr og gir glød og spenst til huden.

Hvor mange behandlinger må man ta? 
Tas som en kur på 3 behandlinger, med 1 måneds mellomrom.

 

Hvilket resultat kan man forvente? 
En glattere, smidigere hud med økt glød og spenst. Resultatene kan få deg til å oppleve huden din på en ny og positiv måte.

 

Er behandlingen smertefull? 
Under behandlingen brukes svært tynne nåler, for minst mulig ubehag. Du kan også få en topikal lokal bedøvelse på behandlingsområdet.

Hvor lenge varer resultatet? 
Restylane Skinbooster er en investering i huden din, som vil gi positive resultater i lang tid etter fullført behandlingprotokoll.

 

Pris: 
(ordinær) 1 ml – 3.000 ,-

VISIA HUDANALYSE

Vi minner også om at vi har gratis Visia hudsanning ved kjøp av to hudprodukter fra en av våre kremserier!

hudanalyse
bottom of page