top of page

INJEKSJONSBEHANDLINGER

Gjør dine injeksjoner hos en trygg og sertifisert klinikk. Alle våre behandlere er autoriserte Restylane behandlere med medisinsk bakgrunn og anatomisk kunnskap (kosmetiske sykepleiere).

For å få godkjent behandling ved Avea Klinikken, stilles det krav om at:

 1. Alle kunder må godkjennes av klinikkens ansvarlig lege før et behandlingsforløp kan iverksettes. Dette gjøres gjennom e-konsultasjon og helsedeklarsjonsskjema som kunde må besvare innen 24 timer før behandling. Varighet for godkjenning er 12 mnd. dersom helsetilstanden ikke endrer seg.
   

 2. Aldersgrensen for å få behandling er etter loven 18 år.


Vi utfører ikke injeksjons behandlinger  på gravide eller ammende. 

RYNKEBEHANDLING

På avea klinikken tilbyr vi rynkebehandling. 

Vi har ikke lov til å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet statens legemiddelverk. Dersom du ønsker mer informasjon om denne behandlingen kan du booke en konsultasjon hos oss.

SUNEKOS 200 

Sunekos er en injeksjonsbehandling som indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og opbygger hudens kvalitet og balanse.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform.

 

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Pris:

1 behandling – 1.990 ,-

3 behandlinger – 4.990 ,-

RESTYLANE

Restylane er verdens første hyaluronsyrefiller, utviklet og produsert i Sverige. Den har eksistert siden 1996 og er fortsatt den mest brukte filleren på markedet. Restylane er spesielt effektivt for å gjenskape volum og forsterke ansiktets form og kontur.

 

Slik fungerer Restylane

Hyaluronsyre og aldring 

Restylane filler er utviklet for å fungere på samme måte som kroppens egen, naturlig produserte hyaluronsyre. Hyaluronsyre, HA, er et molekyl som gir støtte og volum til vev i hele kroppen vår, også huden, og beskytter mot skade. HA binder vannmolekyler til seg og sørger på den måten for at huden holder seg hydrert og spenstig.

Dessverre avtar kroppens egen produksjon av HA med alderen. Vi får tørrere, slappere og tynnere hud som mister glød og ungdommelig preg.

Restylane er basert på to teknologier som gir en stabilisert, svært ren HA i gelform. Fillerene har lang varighet, de jevner ut rynker og tilfører løft og støtte der det er behov for det.

 

Hva gjør Restylane?
Man kan bruke Restylane for å gjenopprette tapt volum, forbedre ansiktets form og definisjon, korrigere asymmetrier og tilføre glød og fukt.

Hvilke områder kan behandles?
I teorien kan alle områder på kroppen behandles med Restylane, men det mest vanlige er å behandle ansikt, på hals, bryst og hender. De vanligste behandlingene gjøres på lepper, i området rundt munnen, i “sure” munnviker, i kinn, kjeve, hake og under øyne.

Er behandlingen smertefull? 
De fleste opplever minimal smerte ved en Restylane-behandling. Man kan påføre en topikbal bedøvelse før behandling om ønskelig. I Restylanesprøyten er det også implementert bedøvelse slik at behandlingen skal foregå så smertefritt som mulig.

 

Hvor lenge varer resultatet? 
Restylane er et ikke-permanent, injiserbart produkt, og derfor blir effekten av behandlingen gradvis mindre over tid. Oppfølgingsbehandlinger anbefales for å bevare effekten. Resultatet kan variere avhengig av behandlingsområdet. Ved gjentagende oppfølgende behandling, kan resultatet vare i flere år.

 

Priser:
0,5 ml – 3.100 ,-

1 ml – 4.300 ,-

1,5 ml – 6.800 ,-

2 ml – 8.000 ,-

3 ml – 11.800 ,-

RESTYLANE SKINBOOSTERS

Restylane Skinboosters er et helt nytt konsept som tar hånd om huden din ved å skape dyp gjenfukting av huden innenfra. Dette betyr at du får gjenopprettet fuktbalansen i huden, hvilket gir en langvarig bedring av hudens struktur.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldres, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Nå har du muligheten til å gjenskape og beholde hudens naturlige fuktbalanse, ettersom den stabiliserte HA i Restylane Skinboosters virker i flere måneder.

 

Hva er Restylane Skinboosters? 
Består av fuktighetsbindende, tynnflytende hyaluronsyre som injiseres under huden. Forbedrer hudhelsen, fjerner rynker, akne arr og gir glød og spenst til huden.

Hvor mange behandlinger må man ta? 
Tas som en kur på 3 behandlinger, med 1 måneds mellomrom.

 

Hvilket resultat kan man forvente? 
En glattere, smidigere hud med økt glød og spenst. Resultatene kan få deg til å oppleve huden din på en ny og positiv måte.

 

Er behandlingen smertefull? 
Under behandlingen brukes svært tynne nåler, for minst mulig ubehag. Du kan også få en topikal lokal bedøvelse på behandlingsområdet.

Hvor lenge varer resultatet? 
Restylane Skinbooster er en investering i huden din, som vil gi positive resultater i lang tid etter fullført behandlingprotokoll.

 

Pris: 
1 ml – 3.000 ,-

PROFHILO

Profhilo er den aller nyeste, injiserbare anti age behandlingen basert på hyaluronsyre.

Det som skiller Profhilo fra andre Fillere/skinboostere er at den ikke bare tilfører fukt og volum, men at den også bedrer utseende på selve overhuden og bidrar til å gjenopprette underhudsfett der man har tapt det. Profhilo stimulerer hudens egen produksjon av hyaluronsyre, kollagen og elastin, noe som gir en oppstrammende effekt på huden. Produktet inneholder ingen BDDE (en ingrediens som er vanlig i andre fillere), noe som gjør den fri for syntetiske ingredienser.

Behandlingen utføres vanligvis i to steg med 3-4 ukers mellomrom. Produktet injiseres i 10 punkter (ved behandling av ansiktet) og sprer seg deretter selv ut i vevet. Behandlingen er progressiv, og resultatet kommer gradvis. Andre områder som kan behandles foruten ansikt er hals, dekolletasje, hender og armer som normalt sett er vanskelige områder å behandle med vanlige fillere.

Etter grunnbehandlingen anbefales en behandling hver sjette måned for å vedlikeholde resultatet. 

Priser:
1 behandling – 4.300 ,-

REVOK 50

Intensiv biostimulerende injeksjonsbehandling der bestemte substanser som kroppen ikke lenger kan produsere i riktig form og mengde, injiseres inn i huden.

REVOK 50 optimaliserer hudens funksjon og struktur og forbedrer fobroblastens produksjonsevne. Gjennom hudens naturlige prosesser skapes dermed mer volum og en sunnere og sterkere hud.

Produktet er ikke en filler og blir ikke liggende i huden. Etter ca. 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte.

Behandlingen utføres på pasienter som har behov for å forebygge eller korrigere for:

– Fine linjer

– Volumtap

– Tørr/livløs hud

– Arr

 

Det anbefales 3 behandlinger med 1 måneds intervall og gjentas årlig ved behov.

REVOK 50 er meget egnet for å behandle ansikt, hals, hender og underarmer.

Pris per behandling : 3.000 ,-

LIGHT EYES

Light Eyes Ultra er en behandling mot mørke ringer og poser under øynene. En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Light Eyes Ultra behandling passer for de som ønsker å forebygge eller behandle den tynne huden under øynene for aldringstegn. Behandlingen gjennomføres gjerne 1-4 ganger, frem til kunden er fornøyd med resultatet, og deretter påfyll ca. en gang i året som vedlikehold.

Hva gjør den? 

 • Binder fuktighet

 • Bremser aldring

 • Rik på antioksidanter

 • Betennelsesdempende og beroligende

 • Reduserer hevelser rundt øynene

 • Minsker blå ringer under øynene

 • Reduserer mimikklinjer

 

Pris: 
2.400 ,-

SKLEROTERAPI

Skleroterapi er en behandling som brukes på skjemmende blodårer på legger og lår. Behandlingen utføres ved injisering av et stoff (aetoxysklerol) med en meget tynn nål i den synlige åren. Aetoxysklerol irriterer blodåreveggen slik at den trekker seg sammen.

 

Når kommer resultatet etter behandlingen?
Resultatet kommer over tid, ofte 1-3 mnd.

 

Er det noen bivirkninger med skleroterapi?
Litt hevelse og blåmerker over det behandlede stedet kan forekomme, men disse forsvinner som regel raskt. Noen ganger kan blåmerker bestå 1-3 med. Pigmentflekker kan oppstå på det behandlede området og kan vare noen måneder før de forsvinner.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Dette avhenger av området og størrelsen av åren som skal behandles, ofte er det nødvendig med mer enn en behandling.

 

Er det spesielle hensyn jeg bør ta etter behandlingen?
Støttestrømper skal brukes daglig i minimum 30 dager og det anbefales også å bruke dem de første 2 nettene. Rett etter behandlingen må en spasere i 30 min, for å opprettholde god blodsirkulasjon. Unngå hard trening de to første ukene. En bør ikke ta dampbad, badstue eller massasje første ukene etter behandling. Det er viktig med bevegelse etter behandling, gå derfor i minst 30 minutter hver dag i to uker.

ULTRACOL 200

Ultracol 200 er verdens første PDO Powder Filler som fungerer som en kollagenstimulator og volumforsterker. Det kan forbedre hudens elastisitet og fasthet samtidig som det gir gode løfte- og oppstrammende effekter. Ultracol 200 kan brukes til å behandle mange vanskelige områder som glabella, mørke ringer og rynker under øynene. Videre kan den brukes til kinnene og det periorale området. Dette blir gjort på en sikker måte, med liten nedetid og er basert på PDO teknologi.

Pris:

Ultracol 200 Eyes: 4000,- 
Ultracol Full Face: 6000,- 

bottom of page