top of page

Hårfjerning med laser er den mest effektive behandlingen for permanent hårfjerning. Her på Avea Klinikken bruker vi Alexandrite GentleProLase, som er markedets mest effektive laser. 

Hvordan fungerer hårfjerning med laser?

Håret leder laserenergien ned i hårroten og ødelegger den. Det håret som laseren treffer vil ikke komme tilbake. Hår som er lyse, eller helt hvite vil laseren ikke klare å fjerne. Det er pigmenteringen i håret som leder laserenergien ned i hårroten.

Må man ta flere behandlinger før håret forsvinner?

På grunn av at håret er i ulike vekstfaser, må en ha flere hårfjerning behandlinger på et område for å bli kvitt alt håret. Håret har lettere for å ta imot energien fra laseren tidlig i vekstfasen, og vil ikke være like motagelig i slutten av vekstfasen. Derfor må man gå minimum en vekstfase i mellom hver behandling – ca. 6 uker. Vi ser ofte at det ligger flere hår i en hårsekk. Dette er avgjørende for hvor mange behandlinger man må ha.

Hva må man tenke på før og etter en laser behandling? 

Når man behandler med laser må man ikke eksponeres for sol eller være brun av sol/selvbruning. Unngå sol på området som behandles i 6 uker før behandling og 4 uker etter behandling.

Vinteren en god tid å gjøre dette på, da de fleste av oss har fått en blekere hud og vi eksponeres ikke like mye for sol som på sommeren.

Er man for brun i huden, kan laseren brenne huden framfor håret, derfor er vi veldig nøye på dette, og behandler ikke om vi ser at huden er for brun (gjelder også selvbruning) eller nylig blitt soleksponert.

Vi vil alltid ta en vurdering før vi behandler slik at vi minsker risikoen for forbrenning.

Vinterblek hud og mørke hår er det beste utgangspunktet for en effektiv og god laser behandling.

Man må ikke vokse seg eller nappe hårene mens man behandler seg med laser. Det må gå 6 uker etter en voksbehandling før laserbehandlingen. Barbering kan du gjøre hele tiden og vi ønsker at du barberer deg dagen før behandlingen. Første gang kan man gjerne spare ett lite område slik at vi kan se hvordan håret ser ut før vi behandler.

En laser behandling kjennes som en kort brennende følelse som går fort over. Noen områder som f. eks overleppe er mer sensitive enn andre.

Vi behandler ikke gravide eller ammende med laser.

Priser:

  • Lite område (overleppe, hake o.l.) 1.100,-

  • Middels område (ansikt, hake + overleppe, hals, bikini, armhuler, rumpe o.l.) 1.600,-

  • Middels pluss (brasiliansk, underarmer o.l.) 2.400,-

  • Stort område (legger, armer, innside lår o.l.) 3,700,-

  • Ekstra stort område (lår, rygg, mage o.l) 4.990,-

 

Rabatter for behandling av samme område

  • 2. gang                               minus 10%

  • 3. gang                               minus 20%

  • 4. gang                               minus 30%

  • 5. gang og viderer            minus 40%

Dersom du starter på 3 eller flere områder samtidig, havner du direkte på – 20%

bottom of page