top of page

MÅNEDENS ANBEFALING

Vi ønsker å ønske dere velkommen til mars; en måned som bringer med seg lengre dager, lysere kvelder og en følelse av fornyelse! Med vårens ankomst er det på tide å gi litt ekstra kjærlighet og omsorg til huden vår, spesielt området rundt øynene.

1.jpg

ØYNENE I FOKUS

Øyne er ofte det første vi legger merke til hos andre mennesker, og de gir oss raskt et inntrykk av hvordan personen har det. Bare ved å se på øynene kan man oppfatte om noen ser slitne, trette, triste, glade, friske eller syke ut.

 

Våre øyne er i konstant bevegelse gjennom dagen; når vi snakker, ler, gråter eller kniper øynene sammen utsettes den delikate huden rundt øynene for påkjenninger. I tillegg kommer aktiviteter som ansiktsvask, sminkefjerning og øyegniding; derfor krever dette sårbare området spesiell omsorg og oppmerksomhet.

 

Denne måneden setter vi fokus på behandlinger og produkter designet spesifikt for å forbedre hudens tilstand rundt øynene.

 

Vi tilbyr nå 15% rabatt på alle behandlinger for øyepartiet.

Peeling er kosmetiske behandlinger som benytter ulike syrer til å revitalisere huden og motvirker aldersforandringer. Medisinsk peeling innebærer applikasjoner av kjemisk oppløsning for en overfladisk eksfoliering av det ytterste hudlaget.

For å motta behandling med medisinsk peeling må du være over 18 år, ikke være gravid eller ammende.

Legg til en overskrift.jpg

BEHANDLINGER FOR ØYEOMRÅDET:

Restylane Eyelight

En hyaluronsyrefiller som er rettet mot behandlinger under øynene. Den gjenskaper effektivt volum, for eksempel under øynene, og reduserer mørke skygger samt gir huden en oppfriskende effekt.

Fotona Smooth Eye

En laserbehandling for å redusere linjer/rynker og forbedre hudkvaliteten rundt øynene.

 

Ultracol 200

PDO Powder Filler for kollagenstimulering og volumforsterkning, forbedrer elastisitet og fasthet i huden.

 

Rainbow tråder

Teknikk som strammer opp løs hud i ansiktet med oppløselige tråder, stimulerer kollagenproduksjonen for fastere hud.

Light Eyes Ultra

Behandling mot mørke ringer og poser under øynene med revitaliserende cocktail av hyaluronsyre, Vitamin C og antioksidanter, forbedrer mikrosirkulasjonen og elastisiteten. Light Eyes Ultra er en injeksjonsbehandling.

Inno Derma Hyaluronic Acid

Injeksjonsbehandling som øker hudens fuktighet og fyller på det tapte HA-nivået for et friskere utseende.

 

Inno Derma Matrix

En intens hudrevitalisering med aktive ingredienser som stimulerer kollagenproduksjonen og reduserer fine linjer og rynker. Dette er en injeksjonsbehandling. 

Sunekos 200

En injeksjonsbehandling med aminosyrer og hyaluronsyre for å gjenopprette hudkvalitet og balanse, stimulere kollagenproduksjon og motvirke aldring. Kur på 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom, hver tar ca. 20-30 minutter.

Andre behandlinger:

Vi tilbyr også behandlinger som reduserer muskelaktivitet- og mimikkbruk rundt øynene. Grunnet retningslinjer for markedsføring har vi ikke lov til å nevne reseptbelagte produkter ved navn. Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail for mer informasjon om denne behandlingen. 

T:  +47 518 00 100  |  E: post@avea.no

Du må være over 18 år, ikke gravid eller ammende for å motta behandling hos oss. Du vil alltid bli grundig informert om mulige bivirkninger i forkant av behandlingen. 

2.jpg

BEHANDLINGER FOR ØYEOMRÅDET:

Hvorfor bruke øyekrem?

Øyeområdet er spesielt utsatt for aldringstegn på grunn av sin tynne og delikate natur. Regelmessig bruk av øyekrem kan bidra til å hydrere, styrke og beskytte huden, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer, poser og mørke ringer.

Hvordan påføre øyekrem?

  1. Rens huden i ansiktet forsiktig for å optimalisere absorpsjonen av næring fra kremen.
     

  2. Dersom du bruker både serum og krem, bør du påføre serum først for å forsterke effekten. Husk å tilpasse mengden etter konsistensen - et tynt lag er nok!
     

  3. Bruk ringfingeren til å forsiktig påføre kremen med lette dytt mot huden. Unngå å gni produktet inn, da dette påfører huden unødvendig mye friksjon.

4.jpg

OBS! Prøv å unngå å grave med fingrene i øyekremen! Dette kan gjøre øyekremen din til en bakteriebombe som i verste fall kan forårsake øyeproblemer. Bruk en ren spatula til å ta produktet ut av beholderen, hvis den ikke kommer i en praktisk pumpeflaske.

GRATIS KONSULTASJON

Vi tilbyr gratis konsultasjoner for å hjelpe deg med å finne de riktige behandlingene eller produktene for din hud. Bestill din konsultasjon i vår online bestillingsportal eller ta kontakt med oss direkte.

3.jpg

LOYALITETSKORT & GAVEKORT

Ikke glem våre lojalitetskort som gir deg økende rabatter på fremtidige behandlinger. Vi selger også gavekort som kan brukes til å betale for både produkter og behandlinger - en perfekt gave til noen du er glad i. Spør oss gjerne om dette neste gang du besøker oss.

5.jpg

Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta vare på huden din denne våren!

 

Hilsen oss på Avea 🤍

bottom of page