top of page

MÅNEDENS ANBEFALING

Velkommen til Juni måned, og SOMMER! ☀️

9.png

Endelig er vi inne i en av våre tre etterlengtede sommermåneder! Mai gav oss en god forsmak på sol og varme, som vi håper vi kan ta med oss videre.

 

Vi tar også med oss kampanjen for mai videre!

 

Vi forlenger vår anbefaling på ulike behandlinger tilpasset sommersesongen med tilhørende 15% rabatt i hele Juni.

3.png

AKTUELLE BEHANDLINGER

C - Vitamin Peel

Kjemisk peel for å forebygge solskader, skjør hud, forbedre ujevn hudtone, hudstruktur, og generell hudhelse. Kjempefin behandling for å få litt ekstra glød og forebygge for solskader til sommeren.

 

Aktive ingredienser:

Kombinasjon av PHA + AHA + Ren vitamin C + A i hyaluronsyre base.

Behandlingen gir fint resultat etter 1 gang, men vi anbefaler å gjenta behandlingen 4-5 ganger med 7-15 dagers mellomrom. 

Mesoterapi

Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre i huden med mikroinjeksjoner, er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.

Mesotarapi kan benyttes for/mot: hudstruktur/hudforbedring, hudoppstramming, revitalisering, fine linjer og rynker, dehydrert hud, beskyttende, tynn hud, slapp hud, arr og strekkmerker, hårtap

Du må være over 18 år, ikke gravid eller ammende for å motta behandling hos oss. Du vil alltid bli grundig informert om mulige bivirkninger i forkant av behandlingen. 

PRODUKTKAMPANJER

Kjøp INNO-DERMA SUN DEFENCE SPF 50,

få -20% rabatt

 

•⁠  ⁠Høy solbeskyttelse

•⁠  ⁠Kombinert fysisk og kjemisk filter

•⁠  ⁠Fuktighetsgivende

•⁠  ⁠Rik på antioksidanter

WhatsApp Image 2024-05-14 at 08.11.37.jpeg

Kjøp Noon Aesthetics Vit C Serum 11 S 1409,-

(spar 350,-) ⁠

•⁠  ⁠Serum med høy konsentrasjon av C-Vitamin.⁠

•⁠  ⁠Virker lysnende og utjevnende på hudtonen.⁠

•⁠  ⁠Styrker hudens kollagenproduksjon.

 

Du får kjøpt produktene i klinikken vår på Forus.

HUSK SOLBESKYTTELSE

10.png

Nå når vi går sommeren i møte ønsker vi fortsatt å minne dere på å bruke solbeskyttelse med høy faktor. Dersom du er ute i solen, bør du smøre deg så ofte som annenhver time!


Solen er fantastisk, men den er også en aldrings-versting for huden vår, og kan i verste fall forårsake hudkreft. De fleste tegn på aldring, opp mot 80%, skyldes solens stråler.

11.png

GRATIS KONSULTASJON

Vi tilbyr gratis konsultasjoner for å hjelpe deg med å finne de riktige behandlingene eller produktene for din hud. Bestill din konsultasjon i vår online bestillingsportal eller ta kontakt med oss direkte.

LOYALITETSKORT & GAVEKORT

7.png

Ikke glem våre lojalitetskort som gir deg økende rabatter på fremtidige behandlinger. Vi selger også gavekort som kan brukes til å betale for både produkter og behandlinger - en perfekt gave til noen du er glad i. Spør oss gjerne om dette neste gang du besøker oss.

bottom of page