Priser

KONSULTASJON

Våre ansatte reiser på kurs flere ganger i året slik at du som kunde skal få profesjonell veiledning i forhold til dine behov. Kom innom for en god opplevelse og la våre spesialister hjelpe deg. Våre lokaler er designet for at du som kunde skal ha det bra. Både kvinner og menn føler seg ivaretatt hos oss. Se priser    

HUDANALYSE

Med en hudanalyse kan vi se huden i dybden og avdekke skader som ikke vises på overflaten. Underliggende pigmentflekker, rynker og linjer er noe av det vi kan se med VISIA. Med informasjonen vi får ut av en hudanalyse kan vi gi deg en mer nøyaktig anbefaling av hudpleieprogram og videre fokus. Se priser

MEDISINSK KREMPROGRAM

Disse behandlingene skreddersys ditt ønske og behov. Fine oppfriskende behandlinger som trenger dypt ned i huden uten noen voldsomme reaksjoner i ettertid. Perfekte behandlinger for en boost av huden før spesielle anledinger eller for velvære og vedlikehold i hverdagen.

Se priser

MEDISINSK PEELING

Vivamus sit amet odio sed quam volutpat ullamcorper vitae at mauris. Aenean ullamcorper vestibulum sagittis. Nulla vel ornare mauris, id congue nisi.

Se priser

ZO KLINIKKBEHANDLING

Vivamus sit amet odio sed quam volutpat ullamcorper vitae at mauris. Aenean ullamcorper vestibulum sagittis. Nulla vel ornare mauris, id congue nisi. Se priser

MICRONEEDELING

Mange små nåler trenger ned i huden og lager en traume, som fører til at den naturlige helbredelsesprosessen settes i gang. Kollagen- og elastinproduksjonen i huden blir trigget til å jobbe bedre og resultatet blir en forbedret hudkvalitet med mer spenst, mindre rynker og linjer og en jevnere hudstruktur.

MESOTERAPI

Mesoterapi tilfører næringsstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjisering med vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer, antioxidanter og hyaluronsyre dette er med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.

 

OMNILUX

Vivamus sit amet odio sed quam volutpat ullamcorper vitae at mauris. Aenean ullamcorper vestibulum sagittis. Nulla vel ornare mauris, id congue nisi. 

BOTOX

Muskelavslappende injeksjoner brukes for å hindre musklene til å trekke seg sammen, som igjen fører til mindre spenninger og utglattede rynker. Ofte bruker vi dette mot spenningshodepine, tanngnissing og utglatting av rynker. Botox brukes også for å stoppe overproduksjon av svette i f.eks armhuler, håndflater og i lysken.

FILLER

Ønsker du å føle deg freshere og bli en bedre utgave av deg selv? Med Restylane kan vi blandt annet forynge huden din, fylle i dype rynker/linjer, booste huden med fukt eller fremheve ansiktskonturer og lepper.

STARLUX

Fjerner blodkar og overfladiske pigmentflekker i ansikt og på bryst.

HÅRFJERNING MED ALEXANDRITE LASER

Med laser kan du bli hårfri og slippe å bruke tid på barbering og voksing. Man må regne med rundt 6-10 behandlinger før man er hårfri. Forutsetningen for at denne behandlingen skal være effektiv er at håret som behandles er pigmentert. Unngå sol i behandlingsperioden og du vil kunne behandle deg hver 6-7 uke. Vedlikeholdsbehandlinger er ofte nødvendig da det vil oppstå ny hårvekst med tiden. Vi kan fjerne hår over hele kroppen.

SKLEROTERAPI

Sklerotisering er en effektiv måte å fjerne blodårer på bena. Behandlingen utføres ved at man injiserer et stoff (Aethoxysklerol) med en svært tynn nål inn i de synlige tynne blodårene. Aethoxysklerol irriterer åreveggen og åren trekker seg sammen. Effekten vil vise umiddelbart, men årene vil komme til syne igjen før de med tiden forsvinner helt. Spesialstrømper (støttestrømper) skal brukes i tiden etter behandlingen.

TANNBLEKING

Tannbleking er en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene.

Vi har to forskjellige behandlingsmetoder.

- Klinikkbehandling

Du ligger med gel på tennene i lys, utført av en sykepleier. Tid: 1,5 - 2 timer.

- Whitening strips til hjemmebruk

Du får en time hos sykepleier som viser deg hvordan du skal gjøre det. Videre utføres behandlingene hjemme (krever ca. 6-7 behandlinger for samme resultat som klinikkbehandlingen). Pakken inneholder 14 behandlinger. Tid: 1-2 timer per gang.

Begge behandlingene gir gode resultater og er trygge i bruk så lenge du har vert hos tannlege på forhånd og klarert tennene for hull og renset dem for tannstein.